Известие

Collapse
No announcement yet.

странна ситуация

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• странна ситуация

телефона ми ту тръгва ту неще ако имата инфо помогнете алфа 166 2000 тс.Проблема е че слагам карта изка пин и до там или показва цифри да избираш и краи пак 10 пъти проби и пак така,та вапроса ми е да не би да е кодиран нещо.

Не вярвам да е кодиран, колега.. Внимателно си вкарай вярния пин, Натисни ОК и изчакай минута - две да се инициира картата... Друг е въпроса ако е вкаран няколко пъти грешен пин и картата да е блокирана нещо.... Успех!!
    sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

не е блокирана но не ми показва нищо на 10 пъти един път се появяват цифрите за набиране на номер и пак изключва и пак изка пин и така до безкраи

Comment

Първоначално публикувано от anton.mudev Покажи съобщение
        не е блокирана но не ми показва нищо на 10 пъти един път се появяват цифрите за набиране на номер и пак изключва и пак изка пин и така до безкраи
        Нещо ми подсказва, че не прави добър контакт.. Може би трябва да се поогъне голямата карта или да се видим да видиш как е при мен...
        sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

Първоначално публикувано от qpwo Покажи съобщение
          Нещо ми подсказва, че не прави добър контакт.. Може би трябва да се поогъне голямата карта или да се видим да видиш как е при мен...
          а каде да се видим , ти от каде си

Comment

Мога ли да попитам в темата на колегата ,къде се намира антената на този телефон.Моята алфа няма.И ако си сложа ICS с вграден такъв ще тръгне ли всичко нормално.
            5 Ланчии зад гърба си!
            И една Alfa 166 със смесени чуства засега!

Comment

Първоначално публикувано от anton.mudev Покажи съобщение
              телефона ми ту тръгва ту неще ако имата инфо помогнете алфа 166 2000 тс.Проблема е че слагам карта изка пин и до там или показва цифри да избираш и краи пак 10 пъти проби и пак така,та вапроса ми е да не би да е кодиран нещо.
              На кой оператор е картата?
              На Виваком със сигурност има проблем от подобно естество на по-стар телефон (какъвто е в Алфата).

Проблема не е в самата карта, а в мрежата (клетките).
              Не ми се обяснява сега, ама е така. Свързано е с това, една клетка да може да поеме повече абонати....

Та с няколко думи - пробвай с карта на друг оператор.
              Sprint-ex./155 2.0 16v. x2-ex./145QV-еx./156 2.0-ex./ GTV2.0 -ex./166 2.0-ех./147jtd-ex./156SW 2.4jtd-ex./146jtd-ex.
              Alfa 147jtd/Alfa 147 Selespeed

Comment

Първоначално публикувано от Ilko Ivanov Покажи съобщение
                На кой оператор е картата?
                На Виваком със сигурност има проблем от подобно естество на по-стар телефон (какъвто е в Алфата).

Проблема не е в самата карта, а в мрежата (клетките).
                Не ми се обяснява сега, ама е така. Свързано е с това, една клетка да може да поеме повече абонати....

Та с няколко думи - пробвай с карта на друг оператор.
                на вивател е ще те послушам
                мерси предварително

Comment

колеги открих проблема е както каза колегата Ilko Ivanov с глобулска карта тръгва но звани когато си поиска но с м тел няма проблем благодаря ви

Comment

Колеги а добър ли ви е обхвата в колата. Моята има много слаб обхват постоянно го губи. На магистралата от Стара Загора до София примерно почти никъде няма обхват. С Мтелска карта съм. Дали нямам някой откачен кабел или това са му възможностите че дори незнам коя е антената за телефона - тази на задното стъкло или на тавана
                    ALFA ROMEO 166 2.4JTD 100kW

Comment

на мен ми е ок на всякаде

Comment

Working...
                      X